DÅLIG UPPDATERING

Inte skrivit på hela dagen typ.. Hehhe. har suttit vid datan ända sen ajg kom hem men har ändå inte orkar skriva. Men det får ni stå ut med!

Hahaha, på hemkunskapen skulle vi göra kladdkaka. mums! jag ochs ara var i samma grupp.. men Dock glömde vi häla i smöret i smeten innan vi la in den i ungnen! (Saras fel, hon skulle smälta smöret i mickron och glömde smöret i mickron!) så det blev en kladkaka light, utan tillsatt smör! HAHAHAHHA! dagen, eller hur sara! Sen så skulle ni sett Linns och manges fina kladdkaka.. den var perfekt vid kanterna, men det var bara smör i mitten, Fail! Sen så skulle Linn spara mitten kakan.. så hon stoppde smeten i en påse och gick omkring med den! ;O nice.. Våran kladdkaka blev inte god.. vi gjorde nån glasyr eller nånting på, och den smakade äckligt! så den var bara att kasta.. Och kan säga så här FYFAN VA MÄTTA VI BLEV! Phu..

På syslöjden gjorde jag och Linn en comebak, (dock skulle Felicia varit med) Vi gjorde såna här fjortisband och skrev våra pea namn på och så puffade vi upp håret och gick omkring som fjortisa.. no Life! Men vi hade inget bättre för os.. (säger vi) 



Mhh, min och Saras kladdkaka!



Hell yeah! Fjortiwws power! Amkh@ Peaw liksoowwm !
HAHA, vilket skämt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0